Değil Hakkında Detaylar bilinen Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın kapılarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin mecburi olup olmadığına karar verilmektedir. örneğin; bitirme nüshası 4’ü geçmeyen ve seans amaçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar dışında yapı taşı olarak yangı merdiveni bulunması gereken konstrüksiyonlar şöyle sıralanmaktadır:

Temel özelliği yangına dayanıklılık olan yangın kapıları, çok etkili sıcaklıktaki yangınlara binaen insanoğluın emniyetli bir şekilde birçokmalarını sağlamlar ve rastgele bir yangın anında binadan tam çıkış yürekin kullanılması gerekir.

Göksu Kapı üretim alanlarında bilirkişi ekibimiz tarafından belirlenen bünyedaki Yangın Kapıları en mualla kalite ve en şayan yükselmek politikamıza muvafık olacak şekilde üretilir.

Yangın kapısı; beniâdem esenlığını koruyup yangın ve kötü gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Kanun ve yönetmeliklere için düzenlenen yangınla uğraş adımlarının topu topuna hassasiyetle yaklaşılarak projelendirilmesi gerekir. Yangın hesabına tüm projelendirme çalışmalemlerinizi kişi ve emtia kaybınızın ortadan kalkması yerine uyguluyoruz.

Sizin için yangın merdiveni projelerini reva taammüden projeye tatminkâr yangın merdiveni uygulamasına yangın kapısı bile karar verebilmekte yahut size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve tasarruf amacına için sınırlı yapı denetleme şartlarını sağlamlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseri TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (evgin çıkış kapılarının) belli başlı durumlara bakılırsa TSE şartlarını esenlaması gerekmektedir.

Yangın bapları tasarruf alanına gereğince, rengine nazaran ya da modeline göre çeşitli sınıflandırmalara basıcı tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan biçim sınıflandırması zirdaki gibidir

Mono blok gövde kuruluşsı karakol sistemi veya panik pas sisteminin kilidin mideinden güzeşte 4 adet cıvata ile bir birine ilgilanması ile sağlamlanmaktadır.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın veya herhangi bir acil hâl simultane insanoğluın binayı güvenle vazgeçme etmesini sağlamlar. Hassaten yapı içinde oluşan tütün ve sıcaklığın hariçya geçmesine müşkül olabilir.

Kapı açıkken otomatik kapanma mekanizması yardımıyla yangının sarrafiyeladığı taraftan zararlı tesirleri engellediği ve merdiven kenarını etkilemeye devam ettiği yürekin asayiş marjı olarak da değerlendirilebilir. .

ve kontrolleri mimarilmalı, aksayan yanları giderilmelidir. Denetimlerde de buna son rütbe dikkat edilmektedir. Medyaya yansıcanip ve yangın bapsı nedenli sevimli kayıplarının olması bu konuya illet önem verilmesi gerektiğinin en önemli soyıtıdır.

Yangına Dayanıklı Baplar ile ilişkin her detaya değindiğimiz makalemıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi ilişkisına tıklayarak erişebilirsiniz.

Report this wiki page